A CENTER COMPUTER Kft. bemutatása

Cégünk a Center Computer Kft. 2000. májusában alakult és tulajdonosainak már akkor több éves szakmai tapasztalattal rendelkeztek.

Először elsősorban lakossági ügyfelek kiszolgálásával foglalkoztunk, majd később nyitottunk a vállalati ügyfelek felé. 2003-tól Kecskeméti MJV Polgármesteri Hivatalának Számítástechnikai Osztályán dolgozunk, jelenleg már 7 fővel.

Cégünk nemcsak hardver- és szoftver-termékek értékesítésével foglalkozik, hanem számítógépek, nyomtatók, gépparkok javításával és karbantartásával is. Céges partnereink felé komplex szolgáltatásokat tudunk nyújtani.

Számítógépes hálózatok kiépítésével, riasztórendszerek telepítésével, irodaszer beszerzéssel, rendszergazdasággal és távfelügyelettel, honlapkészítéssel és üzemeltetéssel állunk rendelkezésre. Webáruházunkban több ezer árucikk elérhető!

Így válhatott valóra, hogy Kecskemét legnagyobb számítógépes boltjaként a város egyik legszélesebb kínálatával állunk a vásárlók rendelkezésére.

Szaküzletünk Kecskemét szívében a Kápolna u. 18. alatt található, ahol kulturált környezetben széles áruválasztékból választhatja ki számítógépét.

Már egyéni ügyfeleink számára is elérhető a helyszíni számítógép javítás, akár átalánydíjas szerződéssel is. Hibajelentés történhet telefonon, vagy akár a honlapunkon keresztül is. A honlapon keresztül történt hibajelentés esetén Kecskemétre ingyenes a kiszállás!

Üzletünk rendkívül kedvező kamatozású előlegmentes hiteleket nyújt ügyfelei részére online ügyintézéssel.

Nagyobb partnereink:


  * Kecskemét Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala - Kecskemét
  * Gong Rádió Kft. - Kecskemét
  * Kecskeméti Regionális Képző Központ - Kecskemét
  * Rösch Mode Kft. - Kecskemét
  * Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés Hivatala - Kecskemét
  * Hírös Sport Kft. - Kecskemét